October 20 2018 10:31:01
Menu
Senaste artiklarna
Navajo - Hopi protes...
Walking on Sacred Gr...
Rapport från Bahe K...
Walking on sacred gr...
Meet Geronimo and hi...
Petition


<< Download >>

Stödjinsatser & Projekt

Stödinsatser & Projekt


Som Vild-Eken stödjer.

Tack för att du kommit hit och för att Du tar av din tid för att titta på de olika möjligheter vi kan presentera på vår webbsida. Kanske Du förundras över det faktum att sådana insatser behövs; i världens rikaste land? Det har jag också förfärats över, under sömnlösa nätter... efter att ha besökt indianreservat på andra sidan atlanten.

Det faktum att rena humanitära hjälpinsatser behövs, har många orsaker, och jag ska inte trötta ut Dig med dem här, men Du är varmt Välkommen med dina frågor via e-mail. Värt att notera är att inga internationella etablerade hjälporganisationer kan ge något som helst bistånd, därför att de behövande människorna bor i ett s.k. "i-land".

Idag har vi kontakt med många seriösa organisationer och personer, på plats, som utför ett otroligt ideellt arbete - livräddande insatser. De arbetar fullkomligt osjälviskt och leds av den grundande insikten att kunna göra gott för andra människor, utan att söka egoistiska fördelar. De arbetar med Hjärtat som ledstjärna, Kärlek & Respekt.

Walk in Beauty
Carina

Alla som skickar in donation ombeds skriva namn & e-mail adress på postgiroblanketten, så att vi kan kontakta er för redovisning mm. Detta gäller samtliga stödprojekt men är naturligtvis frivilligt.


kokopelli     

Är du musiker och vill tillägna några spelningar/konserter till förmån för folket på Black Mesa, kontakta gärna oss. Skicka din information till; info@vild-eken.se

 


Stöd Vild-Ekens arbete

Om du vill stödja Vild-Ekens arbete kan du bli medlem, kontakta oss då på info@vild-eken.com Du kan också sätta in en gåva på vårt postgiro:
39 21 88-9

Tack för ditt stöd. Kontakta oss gärna med frågor och/eller förslag! 


AKTUELLT-NEW topics

Natur sidan >>
In loving memory of Kee Watchman>>
Broken Rainbow! Dokumentär>>
Klimat sidan >>
Navajo-Hopi leaders protest in Denver >>
Interview Dineh Elder Pauline Whitesinger >>
Hantverk
Dinés/Navajos traditionella hantverk

Läs mera här >>